Atenție Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

5 lucruri de care sa tii cont atunci cand iti cumperi pantofi noi

07.11.2016
de către Daniela Lovin

De câte ori nu ți s-a întâmplat să ajungi acasă cu o pereche de pantofi abia achiziționată, şi să iți dai seama că te-ai înşelat amarnic în ce priveşte alegerea făcută? Deşi la proba din magazin părea că te fac să te simți minunat, odată probați în confortul casei tale, ai observat că te strâng sau că iți este greu să iți ții echilibrul. De multe ori, în magazin avem tendința să ne lăsăm pradă atmosferei relaxate sau să ne grăbim să facem achiziția fiind presate de timp. De aceea v-am pregătit acest articol: o colecție de cinci sfaturi pentru a alege pantofii potriviți:

5 lucruri de care sa tii cont cand iti alegi pantofii

Măsura
 
Înainte să cutreieri oraşul în căutarea pantofilor potriviți, ar fi recomandat să intri pe site-urile câtorva magazine spre care te-ai gândit să te îndrepți. Acest sfat este potrivit şi pentru comerțul online, însă recomandăm să faci asta indiferent că alegi comerțul tradițional. Caută modelele care iți plac şi intră pe tabelul de măsurători. Urmează instrucțiunile de acolo, măsoară-ți talpa şi vezi cărei măsuri corespunzi, deoarece nu toate brandurile de încălțăminte folosesc aceleaşi măsuri. Au fost şi cazuri în care un 35 era de fapt un 37, iată deci o diferentă de 2 numere care cu siguranță te-ar fi dezamăgit.
 
Probeaza Corect!
 
Odată ce ai măsurat şi ți-ai notat măsura corespunzătoare, mergi în magazin şi probează modelul dorit. Probabil de multe ori ai fost la cumpăraturi în grabă şi probatul unui pantof a constituit numai încălțarea lui şi punerea sa înapoi în cutie. Greşit! Asigură-te că dispui de timp mai ales când cumperi încălțăminte. Este recomandat să încalți ambii pantofi şi fii foarte atentă dacă aceştia te strâng la vârf sau peste picior. Atunci când stai în picioare, aceste lucruri sunt mai vizibile decât daca probezi pantofii stând jos, deoarece talpa piciorului este mai întinsă sub greutatea corpului. Într-un pantof potrivit, piciorul nu ar trebui să arate ca şi cum se revarsă, şi ține cont că picioarele se mai şi umflă pe parcursul zilei. Este preferabil să faci cățiva paşi încălțata cu pantofii, şi aminteşte-ți că trebuie să te simți comod şi în situatii în care trebuie să cauți un taxi sau să cari cumpărăturile la maşina. Dacă iți este greu să-ți ții echilibrul pe ei in magazin pe o podea netedă, cum anume crezi că va fi pe un teren mai puțin prietenos cum este asfaltul sau piatra cubica din centrul vechi?
 
Asortează-te şi investeşte!
 
Gândeşte-te bine, ce preferi: cantitatea sau calitatea? Noi preferăm calitatea la un preț convenabil. Mai bine ai trei perechi de pantofi de calitate pe care sa le asortezi cu uşurință ținutelor din garderoba ta, decât să arunci banii pe zece perechi de pantofi de calitate îndoielnică şi care să se dezlipească după două săptămâni de purtare sau să capete un aspect decolorat. Fii mai atentă atunci când iți alegi o pereche de pantofi. Nu ceda tentației de a-i cumpăra doar pentru că sunt drăguți. Dacă analizezi obiectiv situația, vei vedea că astfel de porniri de a cumpăra compulsiv se datorează stresului sau altor factori care nu țin de acțiunea în sine. Întreabă-te dacă ai cu adevărat nevoie de produsul pe care vrei să îl cumperi şi gândeşte-te dacă vei avea la ce să îl asortezi. Nu te lăsa păcălită nici de prețul mic, pentru că mai devreme sau mai târziu vei realiza că ai ieşit în pierdere.
 
cum alegi pantofii
 
Confortul
 
Pune pe primul loc confortul tău! Gandeşte-te că o pereche de pantofi confortabila te va face să te simți mult mai încrezătoare decât o pereche de pantofi care te face să te încrunți în toate pozele de la nunta celei mai bune prietene. Fă-ți o favoare şi gândeşte-te la bunăstarea ta. Atunci când te simți bine, acest lucru se reflectă în atitudinea ta. Se spune că un zâmbet este cel mai de preț accesoriu al unei femei, aşadar nu-i pune piedică zâmbetului tău.
 
Calitatea nu înseamnă mărci scumpe!
 
Desigur produsele de designer sunt de calitate însa prețurile acestora nu sunt pentru toate buzunarele. Atenție însă la brandurile de larg consum, către care suntem tentați să ne îndreptăm pentru a împaca stilul cu prețul. La ora actuală gasim o mulțime de branduri cu prețuri exagerate avand în vedere calitatea si procesul de producție. Deşi din punct de vedere estetic, acestea reusesc să țină pasul cu tendințele modei şi bunului gust, lasă mult de dorit la capitolul calitate, în special în ceea ce priveşte încălțămintea. Caută mai bine producători independenți, care folosesc materiale de calitate şi confecționează cu grijă fiecare produs oferit clientului.
 
Poți alege cu incredere Carmine! Produsele noastre sunt confecționate manual în România, din piele naturală de calitate. Pantofii sunt lucrați în detaliu cu grijă şi dedicare, pentru ca tu să te simți confortabil şi să arăți elegant în orice situație.

Comment-uri

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu