Atenție Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

7 idei geniale pentru depozitarea pantofilor

01.10.2018
de către Daniela Lovin

Știm, avem prea multe perechi de încălțăminte, dar niciodată suficiente. Pantofarul nu mai face față, iar mai mereu pantofii ajung să stea intr-o mare debandadă. Bine, excepție fac perechile acelea absolut superbe pe care le porți doar la ocazii, iar după le depozitezi în cutiile lor originale.

Ne-am gândit la acest aspect, așa că am luat în considerare câteva soluții privind depozitarea și păstrarea încălțămintei. Ce este absolut fantastic? Că trecem dincolo de clasicele pantofare și propunem soluții pe care le poți crea chiar tu. Interesant? Noi credem că da.

 1. Suportul pentru spații mici – sub pat sau pe ușă. Aceste suporturi de pantofi pot fi introduse sub pat, canapea, dulap sau ordonate sub umerașele din dressing. Sunt ușor de manipulat și te pot scăpa de debandadă. În suportul pentru ușă încap până la 36 perechi, iar pentru că se aplică pe ușă, poți câștiga foarte mult spațiu.
  idei-depozitare-pantofi-carmine-pat
 2. Cutiile vechi din lemn nu îşi vor pierde farmecul niciodată. Poţi apela la câteva pentru încălţămintea pe care o foloseşti mai des și în special pentru cea de iarnă.
  idei-depozitare-pantofi-carmine-cutii-lemn
 3. Cutia cu pietre este genială pentru perioadele ploioase sau cand se topește zăpada. So cosy and smart.
  idei-depozitare-pantofi-carmine-cutie-piatra
 4. Suportul din țevi de PVC. Țevile de PVC se pare căîși găsesc din ce în ce mai multe utilități. Au bifat-o și pe aceasta, de a depozita pantofi, iar nouă ni se pare genială.Pot fi depozitate cu ușurință sandalele, pantofii și în special încălțămintea de plajă.
  idei-depozitare-pantofi-carmine-pvc
 5. Pantofar din bara de prosoape. Ideea îi aparține lui Janie de la ”The Eisenharts” și trebuie să recunoaștem că e briliantă. Dă o fugă la magazin și cumpără câteva bare destinate prosoapelor. De regulă, pe o bară de dimensiuni standard încap trei perechi de pantofi.
  idei-depozitare-pantofi-carmine-pantofar
 6. Cadru de plinte pentru agățat pantofii cu toc. Acestea pot fi create din redefinirea marginilor decorative ale pereților sau pot fi create din ipsos și sunt destinate exclusiv pantofilor cu toc. Astfel de suporturi sunt ideale în special dacă sunt plasate în partea de sus a camerei.
  idei-depozitare-pantofi-carmine-plinte
 7. Umerașele de pantaloni. Cizmele pot lua cu ușurință locul pantalonilor, dacă atașezi o bară fixă de care să-ți atârni cizmele, pe timpul sezonului cald.
  idei-depozitare-pantofi-carmine-umerase
  Ține minte, în funcție de soluția aleasă, fie pantofar, fie rafturi, vor încăpea mai mulți dacă îi așezi unul cu fața, iar celalalt cu spatele. Totodată, când pregătești cizmele pentru hibernare, asigură-te că le cureți bine înainte și dacă este cazul să le hidratezi cu o cremă de ghete cu grăsime, să le ștergi cu o cârpă moale, apoi să le umpli cu pungi sauhârtie pentru a sta cât mai drepte și să nu își formeze riduri adânci prin uscarea pielii. Pentru a păsta poziția verticală a carambului cizmei poți să pui și o sticlă de plastic sau o revistă rulată.

  Așadar, șapte soluții pentru o singură problemă. Cum ți se par?

  Cu drag,

  Valeria Chivu,
  Echipa Carmine

Comment-uri

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu