Atenție Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

Botine si ghete: trend, culoare sau confort?

11.10.2018
de către Daniela Lovin

Dragele noastre iubitoare de fashion și încălțăminte de calitate, iată că sezonul călduros a predat ștafeta celui friguros, iar noi am lăsat sandalele deoparte pentru a face loc în pantofar botinelor și ghetelor.

iubim pantofii carmine shoes

Nu doar primăvara și vara trebuie să avem grijă cum ne alegem încălțămintea, ci și în lunile următoare trebuie să acordăm atenție picioarelor noastre expuse la schimbările dese de temperatură și vreme.

În continuare vom vorbi despre cum ne alegem ce botine și ghete să purtăm în lunile de toamnă-iarnă și care sunt tendințele acestui an.

Vom începe bifând cele 4 caracteristici esențiale care definesc încălțămintea potrivită pentru acest sezon: să fie călduroasăde calitateconfortabilă și potrivită stilului sau personalității noastre.

În plus nu trebuie să uităm nici de aspectul cromatic, așa că marile case de modă aduc în prim plan toamna aceasta nuanțe de maro, bej, gri, roșu și culorile metalice, care sunt foarte ușor de asortat la cât mai multe ținute.

Și în atelierul Carmine lucrăm cu aceste culori pentru ca tu să fii în pas cu noile trenduri, însă așa cum te-am obișnuit îți propunem stiluri îndrăznețe care să ți se potrivească și care vor atrage asupra ta privirile ca un magnet.

“When in doubts wear red” spunea designerul Bill Blass. Dacă-i urmezi principiul și alegi să porți nuanțe de roșu, poți opta pentru un design futurist cum sunt de ghetele Daring Woman sau poți să alegi un stil retro.

Albul și negrul nu fac nici ele notă discordantă, fiind prezente în topul preferințelor din acest sezon, indiferent că vorbim de petreceri, zilele lungi de la birou sau ieșirile cu prietenele.

Despre cum asortăm culorile promitem să revenim într-un articol viitor, însă nu uita că indiferent care sunt trendurile, cel omniprezent rămâne propriul stil. Așadar fie că adori încălțămintea cu inserții, în culori clasice sau îndrăznețe, imprimeurile florale, etc., ghetele și botinele perfecte sunt cele în care tu te vei simți perfect.

incaltaminte piele naturala carmine shoes

Iar până vă dezvăluim colecția nouă de toamnă – iarnă 2018 -2019, sperăm să vă bucurați în această toamnă de plimbări lungi și plăcute, alături de persoane dragi!

Don’t forget: It's a jungle out there, dare to wear the right!

Comment-uri

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu