Atenție Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

Carmine Shoes: confort si calitate

07.01.2019
de către Daniela Lovin

Salutare și bine te-am găsit cu un nou articol practic de la CarmineShoes. Cu siguranță te-ai întrebat cum să împaci confortul și stilul în timpul verii. Ai căutat soluții pe net, ai întrebat prietenele, însă încălțămintea în continuare ori îți este incomodă, ori creează disconfort termic. Îți prezentăm mai jos câteva trucuri pe care noi le-am descoperit de-a lungul timpului, experimentând. Astăzi suntem gata să împărtășim cu tine aceste mici secrete ale unei Mademoiselle Carmine Shoes.

confort_si_calitate_1

Sunt două aspecte importante în găsirea confortului pentru picioarele tale: calitatea pantofilor și alegerea modelului potrivit-pentru că așa cum aminteam și în articolul dedicat zilei mondiale a dansului, în spatele unui pantof bine făcut, se găsește mai mult decât un design frumos. Tocul trebuie să formeze un anumit unghi cu restul tălpii, talpa trebuie să fie bine securizată, baretele trebuie să fie perfect gândite pentru a oferi susținere tălpii exact în locurile unde este nevoie...ce mai, o întreagă știință. O mică eroare și pantoful poate sfârși imperfect.

confort_si_calitate_2

Așadar, să vorbim mai întâi despre calitate. Mereu noi cei de la Carmine Shoes am susținut și sustinem în continuare că încălțămintea este cea mai importantă parte a ținutei, deoarece, dacă stăm să ne gândim, aceasta susține întregul corp. Dacă încălțămintea nu este corect fabricată, ne putem alege cu probleme de sănătate destul de grave. Merită să investim când este vorba de încălțăminte. Pantofii trebuie aleși cu grijă, oferind atenție deosebită tipului de material și tălpii. Trebuie reținut că încălțămintea confecționată din piele naturală va lasă piciorul să respire. Este de preferat să investești într-o pereche de pantofi de calitate.

confort_si_calitate_3

Despre confort trebuie spus că orice pantof nou, înainte de a fi purtat la un eveniment sau la un drum mai lung, trebuie purtat întâi sporadic prin casă. Pielea trebuie să aibă timp să se lase și să ia forma piciorului. Partea bună este că în cazul încălțămintei din piele, materialul are această capacitate, pe când în cazul altor materiale acest lucru nu se întâmplă. Pantofii trebuie "pregătiți" pentru purtare. Apoi este foarte important să ne alegem modelul care se potrivește siluetei noastre. Dacă un toc mai mic sau pătrat te face să te simți confortabil în pielea ta, nu trebuie să te încăpățânezi să alegi stilettos. De asemenea trebuie să iei în calcul și locația în care va avea loc evenimentul. Tocurile cui nu sunt recomandate la un garden party, spre exemplu.  
  
Sperăm că acest articol îți va fi de ajutor când îți vei alege următoarea pereche de încălțări. Profită de reducerile verii pe Carmine. Noi ne-am asigurat că îți oferim calitatea și confortul desăvârșite, în ansamblu cu modelele create pentru toate gusturile. Am reușit! Am împăcat confortul și stilul. :)
 
Până data viitoare,
It's summer out there, wear the right shoes!

Comment-uri

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu