Carmine te inspira! Tu ce fel de mireasa vei fi?

05.01.2019
de către Daniela Lovin

Nu am mai scris de mult timp un articol despre stilurile vestimentare care ne inspiră. În continuarea acestui articol iți prezentăm câteva stiluri de inspirație Carmine pe care le poți aborda pentru a avea o nuntă exact pe gustul tău.

Stilul Classy

Acest stil se caracterizează printr-un echilibru între simplitate, eleganță şi feminitate. Îți doreşti o rochie elegantă şi diafană, decorată cu perle, pe care să o completezi cu o pereche de pantofi delicați albi sau în culori pastelate. Petrecerea ta va fi şi ea la fel de elegantă, inspirată probabil din filmele cu Audrey Hepburn.

bridal_classy

Stilul Princess

Vrei o rochie ca de printesă, confectionată din materiale fine şi decorată cu detalii şi cusături amănunțite? Aici te încadrezi tu. Probabil ai visat dintotdeauna cum va arăta nunta ta şi te-ai imaginat într-o rochie voluminoasă, cu pantofi eleganți, într-o sală de bal. Şi totuşi eşti o mireasă modernă, care urmareşte ultimele trenduri. Când vine vorba de nuntă ții ca totul să fie planificat în amănunt. Şi pentru că pantofii stiletto sunt preferații tăi, ți-am pregătit câteva sugestii în nunațe de alb, argintiu şi nude.

bridal_princess

Stilul Vesel si Nonconformist

Mereu eşti sufletul oricărei petreceri, iți plac lucrurile colorate şi ieşite din comun. Ți-ai imaginat nunta ta ca fiind o petrecere la care să te distrezi alături de prieteni cu activități amuzante, muzică moderna şi fotografii care te vor face să râzi când le vei revedea peste ani şi ani. Ținuta perfectă pentru tine nu este în totalitate albă. Pur şi simplu nu poți rezista să nu incluzi şi o pată de culoare pentru a-i da un ton mai vesel. Ieşi din anonimat cu o pereche de pantofi colorați Carmine. Cei albaştri cu siguranță îți vor purta noroc.

bridal_veselStilul Romantic

Tu probabil ți-ai imaginat mereu petrecerea ta pe o plajă sau într-o grădină de vară. O ceremonie restransă alături de oamenii dragi şi prietenii apropițti, o rochie simplă un look natural şi pantofi în care să te simți confortabil. Eşti o persoană artistică, romantică şi plină de inspirație, așadar, cu toată simplitatea ei, nunta ta va fi cu siguranță una memorabilă!

bridal_romantic

Tu ce fel de mireasă vei fi?

Comment-uri

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu