Atenție Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

Ce fel de mireasa esti?

11.06.2019
de către Daniela Lovin

ce fel de mireasa esti
Deși toate ne dorim același lucru pentru cea mai specială zi din viața noastră și anume să avem o nuntă așa cum am visat, avem abordări și viziuni diferite despre cum va arăta aceasta, tipul de rochie, culoarea și modelul de pantofi, locație, etc.

Iar dacă deja te întrebi ce fel de mireasă ești, atunci continuarea este pentru tine. Enjoy!

Mireasa clasică

Dacă îți place stilul clasic, înseamnă că ești genul de mireasă care visează la ziua cea mare încă de când se știe. Cu siguranță începi pregătirea nunții imediat după logodnă, doar aveai deja planul organizatoric schițat, nu?! Rochia fluidă și delicată, pantofii în nuanțe de alb, ivoire sau pastelate, cu baretă sau fără, cu toc subțire sau gros, dar nu mai înalt de 7-8 cm, toate sunt dovezi ale faptului că ești o mireasă clasică, simplă, elegantă și foarte feminină.

Mireasa romantică

Adopți adesea un stil romantic, boem? Atunci tu ești o mireasă care se inspiră din filme, o visătoare incurabilă. Cel mai probabil visezi ca totul să fie după un scenariu de poveste și iubești surprizele. Pobabil ai visat o nuntă mare, într-o sală de bal aranjată cu fast, așadar o rochie voluminoasă de prințesă și pantofi cu toc stiletto, în nuante de argintiu, alb și nude vor fi pe gustul tău.

Mireasa modernă

Dacă ai ales un stil modernist, atunci ești o mireasă curajoasă, modernă. De obicei ești sufletul petrecerii și ți-ai imaginat o nuntă cu mulți prieteni, alături de care să te distrezi, muzică modernă și fotografii amuzante. Ținuta care te caracterizează nu este în totalitate albă, ci vei include o pată de culoare pentru mai multă veselie, alegând o pereche de pantofi colorați de exemplu.

Mireasa nonconformistă

Adori să ieși din tipare și adopți de obicei un stil avangardist în ceea ce faci? Cel mai probabil ești o mireasă nonconformistă și ți-ai imaginat petrecerea nunții în locuri inedite – o plajă, o grădină, la munte, etc, într-un cadru mai intim. Look-ul tău ca mireasă este unul total opus alegerilor clasice, deoarece vei opta pentru o rochie atipică.

Nu uita! Chiar dacă tiparele de mai sus nu sunt pentru tine, indiferent ce fel de mireasă ești, cu siguranță nunta ta va fi una memorabilă!

Comment-uri

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu