Atenție Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

Culorile anului 2019 in materie de pantofi

22.05.2019
de către Daniela Lovin

Culoarea va înnobila întotdeauna modelul sau croiala unui articol vestimentar, cum este și cazul încălțămintei. De aceea, marile case de modă au ales anul acesta nuanțe care să imprime ținutelor noastre mult bun gust, rafinament, eleganță și originalitate. Pentru că știm că iubești să fii la curent cu noile trenduri din fashion, iată câteva dintre caracteristicile principalelor culori propuse pentru anul 2019 în materie de pantofi:

Roz pudrat

Rozul pudrat, prăfuit sau pal este în continuare una dintre cele mai iubite culori în lumea modei, inclusiv în materie de pantofi. O culoare chic, ce își pune amprenta asupra ținutei noastre, oferindu-i atributul de “scump”. Caracteristica principală este gradul de adaptabilitate mare, rozul pudrat fiind ușor de asociat atât la un palton de iarnă cât și la rochii pentru orice sezon. Este nuanța preferată a multor mirese, atât când își aleg pantofii/sandalele cât și în ceea ce privește rochia de mireasă. Accesoriile și încălțămintea în culoarea roz pudrat vor da o notă luxoasă și primăvăratecă ținutelor noastre în 2019.

culorile anului 2019 in materie de pantofi - roz pudrat

Lila

Inspirând multă feminitate și gingășie, pantofii în culoarea lila sunt un must have în garderoba noastră. Este o nuanță clasică, elegantă, ușoară, potrivită femeilor cu atitudine. Recomandăm purtarea pantofilor de culoare lila, atât la ținute de zi, cât și la evenimentele la care participați, la o plimbare romantică.

culorile anului 2019 in materie de pantofi - lila

Verde măslină

Destul de neglijat comparative cu alte culori, verdele revine în prim plan, îndeosebi prin nuanța favorită a marilor case de modă – verdele măslină. O nuanță puternică dar subtilă, verdele măslină combină eleganța cu feminitate, iar pantofii în această nuanță ne vor ajuta să ne creăm ținute unice. Este ușor de purtat zilnic, dar și la ocazii mai speciale, nuanța măslinie fiind perfectă dacă sunteți adeptele stilului clasic.

culorile anului 2019 in materie de pantofi - verde maslina

Lista culorilor trendy din acest an ar fi incompletă fără o nuanță de albastru, iar de această dată vorbim de albastrul egiptean. Rece dar vibrantă, cu pantofi în această nuanță nu veți da greș cu siguranță. Este o culoare care poate fi ușor de purtat pe tot parcursul anului, conferind un aer elegant și misterios ținutei.

culorile anului in materie de pantofi - albastru egiptean

Acum că știm ce culori se poartă anul acesta în materie de pantofi, nu ne rămâne decât să ne întregim garderoba cu nuanța care ne lipsește și să ne bucurăm de momente speciale zi de zi. :) 

Comment-uri

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu