Atenție Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

De ce sunt pantofii Carmine mai buni decat alti pantofi?

08.01.2017
de către Daniela Lovin

Dacă ai avut măcar o data experiența achiziționării unei perechi de pantofi confecționați manual din piele naturală, stii exact despre ce vorbim. Diferențele sunt uriașe. Iar dacă nu, te sfătuim să incerci măcar o data. Te vei simți cu totul altfel și vei dori in continuare ca fiecare pereche de pantofi să fie aleasă dupa aceleași caracteristici. Mai jos iți spunem de ce pantofii noștri sunt mai buni decăt alți pantofi și de ce merită să investești în ei.

De ce sunt pantofii Carmine mai buni decat alti pantofi?

1.In primul rând, materialele de calitate. Pielea naturală este mult mai prietenoasă cu pielea ta și odată ce pantoful s-a acomodat, confortul va fi mult diferit față de pantofii normali. Pielea naturală se lasă și se adaptează piciorului tău după câteva purtări și astfel pantofii iți vor veni ca și turnați. Cand porti Carmine nu trebuie să iți faci griji că ți se va desprinde tocul sau că pantofii tăi preferați vor face cute sau alte urme inestetice. Pielea se curăță ușor și este durabilă dacă știi cum să o ingrijești corespunzător.

materiale pictura

2. Confortul. Imediat ce vei proba pantofii Carmine vei vrea să ii iei acasă. Și este normal, pentru că vor fi incredibil de confortabili si nu vei vrea să mai renunți la ei. Este important însă să iți alegi masura corect. Fiind confecționați pe comandă, avem măsuri între 35 și 40, acestea conținând si jumatați de măsură. Este imposibil sa nu iți găsești măsura perfectă la CarmineShoes. Ne-am gândit noi la toate, tu doar alege modelul și culoarea, comandă și bucură-te de noii tăi pantofi preferați.
 
3. Diversitate. Pantofii Carmine vin într-o gama variată de modele, culori și tipuri de piele din care să alegi. Imaginează-ți ce libertate de creație. Poți combina cele mai traznite culori la care ai visat. Carmine este ideal pentru miresele care vor ca pantofii sa se potriveasca perfect cu rochia aleasă, sau pentru domnișoarele de onoare ce vor pantofi colorați in ton cu rochiile alese. 
 
4. Fabricați în România de către maeștri pantofari care iși iubesc munca și o fac cu pasiune. Pantofii Carmine sunt confecționati manual cu grijă și atenție la detalii. Calitatea este foarte importantă pentru noi și suntem siguri că și pentru voi, iubitoarele de pantofi, este la fel de importantă.
 
De ce sunt pantofii Carmine mai buni decat alti pantofi_3
5. Stilul. Pantofii Carmine sunt mereu la modă pentru că stilul nu se demodează niciodată. Sunt chic și îi poți purta la orice ținută, iar dacă ne urmărești blogul, te vom inspira pentru a ști cum să îi asortezi și ce mai este nou în materie de stil. Ne-am gândit la toate, iar designerul ce crează aceste minunății cu toc știe foarte bine cum să-și transpună imaginația și creativitatea într-o pereche de încălțări confortabile.
 
6. Prețuri accesibile și o comunitate prietenoasă a iubitoarelor de pantofi. Avem mereu grijă sa oferim un raport excelent calitate-preț. Iți pregătim oferte sau concursuri în fiecare lună, pentru ca tu să îți poți achiziționa oricând pantofii doriți, iar pe facebook am creat o adevarată comunitate a celor ce iubesc pantofii Carmine
 
Așadar poți alege fără ezitare Carmine, sunt cei mai buni pantofi din oraș! :)

Comment-uri

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu