Atenție Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

Ghete sau botine? Iata 5 modele de care te vei indragosti.

14.10.2019
de către Daniela Lovin

Toamna și ale ei bucurii: ghetele și / sau botinele! Nu, nu este un titlu de poezie, mai degrabă este o invitație la shopping. Vorba aceea, am rămas cu doua anotimpuri: curățenia de primăvară și schimbarea garderobei pentru toamnă. 

Vremea este încă răsfățată și ne pune răbdarea la încercare, moment prielnic să investim în câteva perechi confortabile de botine și ghete. În întâmpinarea noastră am venit, nu cu câteva, ci cu mai multe modele inedite de încălțăminte, menite să ne aducă zâmbetul pe buze și confortul gleznelor.

Fie că alegem o pereche de Ghete Retro pe care le putem pune în evidență cu un outfit oversized și călduros, pentru un început de săptămână mai puțin simpatic sau o pereche de Botine Fuchsia Lover pentru privirile necontenite ale celor din jur, cu siguranță  garderoba toamnei 2019 va cere o reinventare în materie de încălțăminte, iar modelele de la Carmine Shoes sunt exact ce trebuie.

Așadar, avem următorul scenariu: o zi însorită de weekend, însă nu foarte călduroasă, de altfel printre ultimele cu soare din acest an, o pereche de Ghete Flower Girl și nici un plan. Ce este de făcut? O cafea to-go și o plimbare în parc. Numai bine! Imprimeul ghetelor și coloritul frunzelor ce se aștern precum un covor în fața ta, vor alcătui un cadru de poveste.

Dar de Ghetele Sexy Mood ce se mai poate povesti? Sexy și din piele naturală. Asta da toamnă ca-n basme! Fie pentru zilele de la birou sau serile petrecute în oraș, sunt potrivite oricărei ținute, de la casual la chic sau elegant.

Dacă tot am amintit de birou și toamnă, un duo de necontestat, să nu uităm de Botinele din piele naturala Caffee Latte, în ton cu cafeaua dimineții!

Toamna se numără ghetele și botinele la Carmine Shoes! Tu ce model alegi?

Comment-uri

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu