Atenție Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

In culisele Carmine Shoes

08.07.2016
de către Daniela Lovin

logo carmine shoes

Cei de la SuperBlog au fost curioși să afle mai multe detalii despre noi, de aceea am acceptat cu drag să povestim despre ceea ce se află în spatele brandului Carmine Shoes, printr-un scurt interviu.  

  1. Cine este Carmine? Cum a luat naştere?

Carmine este un brand românesc de încălțăminte lucrată manual din piele 100% naturală. Cu o experiență de peste 13 ani în domeniu, am reuşit să atingem echilibrul perfect între confort, calitate şi capriciile modei. Carmine a luat naştere din dragostea pentru pantofi şi pasiunea pentru design, din nevoia de a crea şi a oferi şi altora posibilitatea să îşi creeze piese de încălțăminte pe care nu le-ar putea găsi într-un magazin obişnuit.

  1. Ce reprezintă Carmine?

Prin Carmine ne-am propus să oferim tuturor iubitoarelor de pantofi o alternativă în alegerea încălțămintei. Pentru că multe dintre noi suntem tentate să cumpărăm de la marii retaileri piese care, într-adevăr, arată bine, însă lasă mult de dorit în privința calității, iar prețul acestora este justificat numai de brand, la Carmine poți investi acum într-o pereche de incălțări care cu siguranță nu te va lăsa la greu şi – bonus! – o poți personaliza astfel încât să se asorteze perfect gusturilor tale. Iar oferta noastră este atât de diversificată încât nu ai cum să te plictiseşti.

  1. Cui se adresează acest brand?

Carmine se adresează tuturor admiratoarelor încalțămintei de calitate. Fie că îți place să fii elegantă pe tocuri, fie că preferi ghetele biker pentru un look rebel, noi avem grijă ca în fiecare anotimp şi cu fiecare nouă colecție să împăcăm toate gusturile, ba, mai mult, să oferim inspirație în alegerea ținutelor. Susținem originalitatea şi le îndemnăm pe clientele noastre să facă la fel.

  1. Ce vă inspiră? Care este filosofia Carmine?

Când vine vorba de inspirație, suntem ca un burete care absoarbe câte ceva din tot ceea ce ne înconjoară. Şi aici nu ne referim neapărat la trendurile de sezon, deoarece trendurile sunt trecătoare. Stilul însă este ceva permanent, ce nu se demodează cu trecerea timpului. Trendul este ceva dictat, ce ține mai mult de spiritul de turmă, pe cand stilul reuşeşte să se impună, să iasă din tipare. Şi, ca să vă dăm un exemplu, în colecția actuală, Dare to Wear, ne-am inspirat din eleganța filmelor clasice şi i-am dat viață în culori de primăvară.

Acum, gândiți-vă, ar mai fi ajuns Audrey Hepburn un simbol al eleganței şi bunului gust dacă ar fi urmat, pur şi simplu, un trend? Admirăm şi celebritățile ca Alexa Chung, care a reuşit să iasă din tipare combinând eleganța cu stilul ei caracteristic tomboy. În general, ne lăsăm inspirate de orice lucru care ne trezeşte imaginația. Dacă, într-o după amiază de sâmbătă, se întâmplă să urmărim un film, iar personajul poartă o rochie minunată, începem imediat să trasăm în minte schița unor pantofi la fel de minunați ce i s-ar putea potrivi. Când jobul este pasiune, nu te părăseşte nici în timpul liber.

  1. Cum a fost participarea la SuperBlog?

A fost minunat să vedem o comunitate atât de mare a internauților pasionați de scris. Suntem plăcut surprinşi să aflăm că mulți dintre ei au reuşit să transforme pasiunea lor într-un job fulltime. Deşi partea cu jurizatul este destul de dificilă, a fost interesant să descoperim ce le inspiră lor Carmine. Pentru noi a fost o experiență nouă şi sperăm să o repetăm şi la anul. Suntem siguri că nu numai bloggerii, ci şi noi am avut ceva de învățat din această provocare SuperBlog.

  1. Ce vă propuneți pentru viitor?

Ne propunem să creştem şi să ne dezvoltăm, să ramânem la fel de inspirați şi să inspirăm, la rândul nostru.

  1. Ce ne pregătiți anul acesta?

Pregătim, desigur, o mulțime de surprize, concursuri şi promoții, însă, pe langă acestea, avem în plan câteva colaborări pentru promovarea colecției Dare to Wear by Carmine.

Comment-uri

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu