Atenție Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

Stil si incaltari inalte

10.05.2016
de către Daniela Lovin

Fie că adoptăm o ținută casual sau una de seară, pantofii cu toc sau platformă ne oferă o notă elegantă şi feminină. O pereche de pantofi cu toc poate salva chiar şi o ținută formată din jeanşi boyfriend şi jaketă biker. Aşadar noi, pentru că suntem fani ai pantofilor cu toc, am decis să vă inspirăm cu un articol dedicat acestora. 

Pentru început, dacă tot vorbeam de ținutele casual, pantofii cu toc şi vârf ascuțit pot scoate la lumina o pereche de blugi. Aceste două articole se completeaza perfect contrar aparențelor: jeanşii sunt comozi şi dau imaginea unei ținute alese fără prea mult efort, în timp ce pantofii cu toc aduc atitudine şi echilibru.

stil si incaltari inalte_1

Pentru o ținuta office, nu există exemplu mai bun decât apariția din 2014 a Emmei Watson într-un costum întreg, negru. Poşeta şi pantofii cu toc au salvat această tinută transformând-o într-un fashion statement. O alegere perfectă dacă vrem sa creăm o imagine puternică dar în acelaşi timp sexy şi feminină. Tot o ținută la costum a ales şi Angelina Jolie, ce-i drept de data aceasta cu o notă mai relaxată, asortată însă cu acelaşi gen de pantof care face diferența. Desigur o astfel de ținută nu este pentru oricine, însă pentru cele mai curajoase dintre voi, recomandăm cu încredere încalțămintea fină cu toc subțire.


Şi, bineînțeles, o pereche de pantofi cu toc poate schimba drastic impactul unei ținute cu pantaloni scurți. Când auzim de pantalonii scurți, probabil ne gândim: vară, plajă, ținută casual. Dar cu incălțmintea potrivită putem transforma o astfel de ținută într-una eleganta sau chiar office. Exemplul perfect poate fi Rachel Bilson. Actrița este o împătimită a pantofilor înalți şi ii combină perfect cu pantalonii scurți fapt care o avantajează intrucât, minionă fiind, această combinație îi alungeşte picioarele si dă iluzia unei siluete mai subțiri.

Într-un articol viitor veți putea citi şi despre cum să asortați aceşti pantofi într-o ținută elegantă de zi sau de seară. Rămaneți aşadar cu ochii pe noi.

stil si incaltari inalte_3

Sursa foto:  www.marieclaire.co.uk

                  www.popsugar.com

                  www.cwtv.com

Comment-uri

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu