Atenție Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

Cum sa-ti alegi incaltamintea potrivita pe timp de iarna

07.01.2019
de către Daniela Lovin

Deşi zilele acestea am avut parte de ger, nu putem să nu ne bucurăm de peisajul frumos datorat zăpezii. Totuşi trebuie să fim atente ce fel de încălțăminte alegem pentru o astfel de vreme întrucât avem de a face cu temperaturi periculoase pentru sănătatea noastră. Şi pentru că o problemă nu vine niciodata singură, apare şi gheața care face deplasarea să fie o adevarată cascadorie, mai ales pentru acelea dintre voi care nu pot renunta la tocuri. Aşadar v-am pregătit câteva sfaturi în alegerea încălțămintei.

Încălțămintea de iarnă, pentru motivele menționate mai sus, trebuie să fie comodă. Dacă nu stapaneşti perfect mersul pe tocuri te sfătuim să le pui deoparte pentru moment. Poți fi la fel de cochetă şi alegând nişte ghetuțe cu talpa joasă. Le poți asorta atât la o ținută military, la una rock, casual dar şi la o ținută cu o rochiță sau cămaşă, pentru un look mai elegant. Dacă totuşi te incăpățânezi să porti incălțăminte înaltă ai putea alege ghetele cu toc mai gros, care oferă stabilitate. Câteva aspecte la care trebuie să fii atentă:

  • Impermeabilitatea: este foarte important ca încălțămintea de iarnă să nu permită trecerea apei aşa că te sfătuim să alegi preferabil încălțăminte din piele naturală de cea mai bună calitate. Iar pentru ca materialul să reziste, trebuie să îl îngrijeşti corespunzător. Poți găsi sfaturi în acest sens în articolul de aici.
  • Talpa: trebuie să fie grosuță deoarece astfel nu va permite patrunderea frigului. De asemenea este preferabil ca talpa încălțămintei să fie cusută pentru a rezista mai mult în timp. Te sfătuim să alegi încălțăminte cu talpa antiderapantă pentru mai multă stabilitate.
  • Interiorul: trebuie sa fie cât mai călduros. Asigură-te că încălțămintea de iarnă este căptuşită inclusiv pe talpă.
  • Măsura: această regulă se aplică la încaltaminte în general dar în special în cazul ghetelor şi bocancilor. Trebuie să fii atentă ca piciorul să nu stea prea strâns în încălțăminte. Dacă nu au mobilitate, picioarele pot îngheța mai uşor, aşa că te sfătuim să fii foarte atentă în alegerea măsurii potrivite şi să eviți să alegi o încălțăminte prea fixă.
  • Confortul: asigură-te că alegi o încălțăminte destul de flexibilă, în care să te simți confortabil indiferent de condițiile meteo.

Mai jos găseşti câteva sugestii de modele carmine potrivite zilelor reci de iarnă şi care întrunesc toate condițiile menționate mai sus.

Ghetele military cu şireturi: sunt comode, călduroase şi au un design uşor de asortat cam la orice ținută. Sunt căptuşite în interior cu un material pufos, moale şi călduros iar picioarele tale se vor simți îmbrățişateşi protejate. 

ghete military

Ghetele winter, special proiectate pentru o astfel de vreme. Ne-am asigurat că nu te vor lăsa la greu. Sunt comode şi rezistente şi pot fi asortate cu uşurință.

ghete winter

Ghetele cu cataramă decorativă: călduroase şi prietenoase, impermeabile, cu talpa cusuta si pfexibilă, sunt tot ceea ce ai nevoie iarna aceasta.

ghete cu catarama decorativa

Cizmele Carmine: indiferent de modelul ales, oferă un plus de elegantă ținutelor tale de iarnă şi îți protejează picioarele cu devotament. Le poți comanda pe orice culoare şi textură de material.

Până data viitoare, ai grijă de tine şi poartă întotdeauna încălțămintea potrivită oricărei situații!

Comment-uri

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu