Atenție Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

Lila 17-3938 Very Peri – culoarea Pantone 2022

03.03.2022
de către Daniela Lovin

Demonstrand increderea lipsita de griji si o curiozitate indrazneata care incurajeaza spiritul creativ, intriganta culoare Lila 17-3938 Very Peri ne ajuta sa imbratisam acest peisaj al posibilitatilor si sa ne deschidem in fata unei noi viziuni si sa ne rescriem vietile”, au declarat reprezentantii institutului Pantone Color Institute intr-un mesaj oficial publicat pe site. 

Institutul o descrie ca fiind „ cea mai calda si vesela dintre toate nuantele de albastru, introduce un amestec de noutate, incurajeaza inventivitatea si creativitatea

 

Institutul de Culoare Pantone este autoritatea globala pentru comunicare a culorii inca din 1963 si a creat un adevarat hype in jurul alegerii culorii anului inca de atunci. Modul in care prezentarea are loc si explicatia data de acest Institut fascineaza o lume intreaga, de la oamenii obisnuiti pana la cei din media sau din bransa. Anuntarea culorii este un eveniment in sine, extrem de poetic argumentat. 

Aceasta culoare pur si simplu radiaza de optimism si pune accent pe influentele viitorului asupra prezentului nostru: “ afiseaza o incredere lipsita de griji, o curiozitate indrazneata care ne anima spiritul creativ si curios, PANTONE 17-3938 Very Peri ne ajuta sa imbratisam acest peisaj alterat al posibilitatilor, deschizandu-ne catre o noua viziune pe masura ce ne rescriem vietile. Design-ul digital ne ajuta sa extindem limitele realitatii, deschizand usa catre o lume virtuala dinamica in care putem explora si crea noi posibilitati de culoare. Cu tendintele din gaming, popularitatea in ascensiune a metaverse-ului si comunitatea artistica in continua crestere in spatiul digital, Very Peri ilustreaza fuziunea vietii moderne  si modul in care tendintele de culoare din lumea digitala se manifesta in lumea fizica si invers.”

Procesul din care aceste culori se aleg in fiecare an este destul de laborios si ia in considerare mai multe elemente -  tendintele sezoniere, psihologia culorii si consultanta culorilor. In anul 2021 au fost alese 2 culori ca fiind representative, avand un punctaj identic pentru care departajarea nu a fost posibila: PANTONE 17-5104 Ultimate Grey şi PANTONE 13-0647 Iluminating, doua culori care s-au completat reciproc. Asteptarile oamenilor sunt si ele importante in acest proces de selectie si foarte multe case de moda, designeri dar si clienti important au un cuvant de spus. In plus, noile tehnologii, materialele inovative si efectele speciale au un efect total aparte asupra culorii alese. 

Daca v-am starnit curiozitatea asupra acestei culori, trebuie neaparat sa stati cu ochii pe noi pentru ca pregatim surprize in atelier. Iubim aceasta nuanta, cu influentele sale si cu semnificatia sa aparte, asa ca in curand vom lansa cateva modele de pantofi in aceasta culoare deosebita.

Comment-uri

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu