Atenție Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

Tinute chic pentru soare cu dinti

13.01.2019
de către Daniela Lovin

Deşi aşteptăm cu nerăbdare venirea primaverii, vremea pare hotărâtă să țină la prietenia cu iarna. Nu putem scăpa de frig însă putem măcar adopta o ținută mai lejeră. Ghetele şi cizmele rămân prietenele noastre luna aceasta, și deși nu putem renunța la jachetele groase de iarnă, putem încerca totuși câteva obiecte vestimentare ceva mai lejere.

În articolul de astazi ți-am pregătit câteva ținute ce pot fi şi feminine şi călduroase, pentru a te inspira să arați minunat in orice situatie. Dacă vremea nu se poate hotărâ, noi de ce am face-o când putem avea şi confortul şi stilul?

Ghetele Chelsea Carmine pot fi asortate unei multitudini de stiluri însa noi am ales de data aceasta o tinută casual cu o notă clasică. O tinuta prezentabilă ce poate fi purtată atât la birou cât şi în timpul liber.

ghete chelsea

Pentru ținuta numarul doi am ales o combinație între stilurile urban şi casual. Pe noi ne duce cu gândul la filmele cult ale anilor '80. Ghetele Carmine oferă atitudine şi echilibru acestei tinute.

urban si casual

Ținuta numarul trei este perfectă pentru o întâlnire: este atrăgătoare şi feminină, cu o nuanță boemă. Ghetele Carmine din piele întoarsă aduc contrastul perfect şi un plus de elegantă şi stil.

tinuta chic 3

A patra ținută pe care am ales-o este atât feminină cât şi relaxată. Ghetele Carmine cu şireturi întregesc această ținută oferindu-i un aer îndrăzneț şi un plus de confort.

tinuta chic 4

Dacă tot am vorbit de ținute și incâlțăminte de calitate, îți reamintim că te așteptăm pe CarmineShoes.ro cu modele de pantofi, ghete, cizme sau pe botine, pentru toate gusturile. Si nu uita: It's cold out there, wear the right shoes. :)

Comment-uri

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu